Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 28 juni 21:25

28 juni 20:52, Rattfylleri, Kungälv

Misstänkt påverkad förare av personbil som kört in i ett annat fordon, Ytterby.

Polis skickas till Vildrosgatan, där en anmälare sett en förare av en personbil köra in i en annan bil, varpå den bilens backspegel och ruta har gått sönder. Föraren, en man, uppträder påverkat, och anmälaren har tagit hand om hans bilnyckel i väntan på att polispatrull anländer tlll platsen. Mannen blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument, och han tas med för provtagning. Polispatrull har hållit förhör på platsen med vittne till händelsen, samt målsägande. Mannen är nu misstänkt för rattfylleri.

21.24 Mannen är även misstänkt för vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka ( obehörigt avvikande från trafikolycksplats ).

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen