Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22.04 Rattfylleri, Falköping
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll i Marka får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

22.10 Rån, Göteborg
I Nolered har en man på motorcykel blivit hotad av två personer, varav den ena hade ett pistolliknade föremål. De tog hans motorcykel och åkte från platsen. Polis har sökt efter motorcykeln och de två männen men de har inte hittats. Det finns inga uppgifter om personskador.

22.25 Stöld, Göteborg
Det har varit inbrott i en villa i Fiskebäck. Gärningsmännen tros ha tagit sig in via ett fönster. I nuläget är det oklart vad som har stulits.

22.33 Rattfylleri, Borås
En lastbil som kört vingligt på riksväg 40 stoppas vid Hultamotet. Föraren blåser postivt och grips.

22.55 Trafikbrott, Göteborg
I Kviberg stoppas en bil som bland annat kört rakt igenom Bellevuerondellen. Föraren som visar tecken på att vara påverkad av narkotika får följa med för provtagning. Mannen som inte har körkort misstänks även grov olovlig körning samt grov vårdslöshet i trafik.

23.39 Skadegörelse, Trollhättan
Vid Skördegatan brinner en moped. En grupp ungdomar har setts vid platsen men de har inte anträffats. Mopeden visar sig vara anmäld stulen och ägaren underrättas.

23.50 Rattfylleri, Götborg
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Kallebäcksvägen blåser postitivt och får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

00.05 Rattfylleri, Göteborg
Föraren till en personbil stopm stoppats för kontroll på Kummingatan blåser postivt och får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

00.15 Brand, Sotenäs
Vid Smögenbryggan brinner en båt. Inga personskador. Branden tros bero på ett elfel. I nuläget finns ingen misstanke om brott.

00.38 Rattfylleri, Svenljunga
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på länsväg 156 saknar körkort samt misstänks vara påverkad av narkotika. Mannen får följa med för provtagning misstänkst för drograttfylleri, samt grov olovlig körning.

00.56 Brand, Tibro
Larm om brand i en butik vid Stora Torget. Butiken blir utbränd och det är rök i hela fastigheten. Ett hotell i byggnaden blir evakuerat under släckningsarbetet. Inga kända personskador. En förundersökning gällande mordbrand har inletts och platsen spärras av för en teknisk undersökning. I nuläget är ingen gripen.

01.12 Rattfylleri, Lidköping
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Läckögatan misstänks vara påverkad av narkotika. Mannen får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen