29 juni 07:40, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Ett antal personer omhändertagna för fylleri under natten.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:18 Skadegörelse Boden. Man som sprayat på en vägg i centrala Boden. Polis beordras till platsen. En man i 20-årsåldern grips i anslutning till platsen. Mannen bär på klotterutrustning. Patrullen har hållit förhör med vittnen, en anmälan om skadegörelse kommer att upprättas. Mannen släppt efter förhör.

22:37 Misshandel Boden. Polis beordras till platsen. Ska vara en man som fått skärskador. Ambulans som har kommit till platsen har plåstrat om den skadade. Polis har hållit förhör med den skadade. Den misstänkte har lämnat platsen. En anmälan om grov misshandel kommer att upprättas.

22:41 Stöld/inbrott Kalix. Samtal om inbrott i ett garage i centrala Kalix. Gärningsmannen har setts lämna med bil. Polis beordras på ärendet. Patrull på väg mot området påträffar aktuell bil som först vägrar stanna på polismans tecken. Bilen påträffas senare och patrullen håller förhör. Föraren är i nuläget misstänkt för vårdslöshet i trafik samt för att ej ha stannat på polismans tecken.

00:25 Olaga hot Piteå. Man med ett tillhygge som ska ha hotat en annan man i centrala Piteå. Polis beordras till platsen. Den misstänkte ska ha släppt tillhygget och lämnat platsen innan patrullen anländer. Patrullen håller förhör och tar tillhygget i beslag. En anmälan om olaga hot kommer att upprättas.

02:57 Våld/hot mot tjänsteman Luleå. Två män gripna på restaurang i centrala Luleå misstänkta för våld mot tjänsteman. Polis har hållit förhör, anmälan om våld mot tjänsteman i två fall.

03:02 Misshandel Luleå. Bråk på restaurang i centrala Luleå. Polis beordras till platsen. Två personer skadade i samband med bråket, minst en av dessa är förd med ambulans till sjukhus. Ingen närmare uppgift om gärningsman.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen