Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 juni 07:50, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sammanfattningsvis en relativt lugn kväll/natt i Västerbotten med tanke på att det är sommar, semestertider och lönehelg.

Umeå

Fyra personer omhändertagna  enligt LOB.

Två fall av misshandel. I ena fallet är en man född  -93 gripen och inlagd för tillnyktring. Förhör kommer genomföras när det är möjligt. Andra fallet är den utförd av en okänd gärningsman

Skellefteå

De flesta hädelser som varit under kvällen/natten har varit relaterat till stadsfesten, se rapport längre ner i denna händelse.

Storuman

Tre personer omhändertagna enligt LOB.

En av de som omhändertagits för LOB är även misstänkt för ringa narkotikabrott.

Åsele

Brand i en sidobyggnad till ett bostadshus. Branden släcks snabbt av räddningstjänsten. Målsägaren gör anmälan.

 /Mats Andersson, RLC-befäl

Stadsfesten Skellefteå
Polisen har under kvällen omhändertagit 12 stycken enligt LOB, skrivit ett antal böter, avvisat några personer samt skrivit ett antal anmälningar. Bland annat en anmälan gällande våld mot tjänsteman då en ordningsvakt blivit slagen. Polisen vill särskilt tacka ordningsvakterna för ett aktivt arbete och ett gott samarbete.

Polisen vill påminna om Skellefteås alkoholförtäringsförbudsområde, se mer i länk nedan på kommunens webbplats.

/Pär Lindberg och Mattias Hållström

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen