Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 juni 08:26, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-08).

Sex personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, en ordningsbot har utfärdats.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:30 Trafikolycka Sollefteå. Flera fordon som kolliderat på Norra Ådalsvägen i höjd med Remsle. Polis beordras till platsen. Knapphändig information. Ett flertal personer inblandade, minst en person har förts till sjukhus.

03:25 Misshandel Sundsvall. Två unga män som misshandlats vid centralstationen. Gärningsmännen ska enligt initiala uppgifter ha lämnat platsen i taxi. Polis har varit på platsen för initiala utredningsåtgärder.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen