Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 juni 09:00, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-08).

Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:46 Rattfylleri Österund. Polis stoppar och kontrollerar ett fordon på Odenslund. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är misstänkt för drograttfylleri. Passageraren är misstänkt för narkotikabrott innehav.

01:26 Misshandel Östersund. Bråk vid camping på Odenslund. Polis beordras till platsen. En misstänkt gärningsman omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Ska vara en ung man som misshandlats och det finns vittnen på platsen. Den omhändertagne är misstänkt för narkotikabrott eget bruk och misshandel.

01:32 Våld/hot mot tjänsteman Östersund. En man är gripen på en restaurang i centrala Östersund misstänkt för våld mot tjänsteman.

03:22 Misshandel Östersund. Pågående misshandel på camping på Odenslund. Ung man som ska ha misshandlat annan ung man. I samband med detta är en man i 25-årsåldern misstänkt för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman mot en ordningsvakt. Den mannen är gripen och jouråklagare kommer efter förhör att besluta om mannen ska anhållas eller släppas fri.

04:21 Rattfylleri Östersund. Polis kontrollerar en bil som kört i diket vid E14 vid Lugnvik. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Kontroll i bevisinstrument visar 0,56 milligram alkohol per liter utandningsluft vilket motsvarar 1,12 promille alkohol i blodet. Föraren är misstänkt för grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen