Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 juni 01:21, Rån, Sundbyberg

Minst fyra gärningspersoner hotade till sig brottsoffrets mobiltelefon på Lavettvägen.

En av gärningspersonerna hade ett pistolliknande föremål som han visade upp. Brottsoffret har berättat att gärningspersonerna var maskerade med en så kallad rånarluva eller halsduk.

Brottsoffret behövde inte ambulanssjukhusvård. I sökandet efter gärningspersonerna användes bland annat hundpatrull, två personer greps misstänkta för rån. De två männen är efter beslut av åklagaren anhållna på sannolika skäl misstänkta för rån.

I samband med sökandet efter gärningspersonerna träffade polisen på en annan man som varit utsatt för ett rån. Det rånet hade skett på Mjölnergatan och minst två gärningspersoner hade hoppat på honom samt tillgrep hans mobiltelefon och plånbok. En av gärningspersonerna hade ett pistolliknande föremål som användes för att hota brottsoffret. Han behövde inte ambulanssjukvård.

Polisen misstänker att de två som greps misstänkta för rånet på Lavettvägen även är misstänkta för rånet på Mjölnergatan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen