Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalespersoner är Jenny Widén samt Christer Fuxborg. Till kvällen kommer Peter Adlersson samt Ulla Brehm.

18:20 Laholm, trafikolycka på E6 med flera bilar inblandade.
Olyckan skall ha inträffat i norrgående riktning samt i höjd med Mellbystrand och det skall vara 4 bilar som är direkt inblandade, oklart skadeläge. Tre av bilarna skall vara kraftigt demolerade samt står tilol hinders vilket innebär att trafiken är helt avstängd. En person i 25 års åldern grips för vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, grovt vållande till kroppsskada samt narkotikabrott. Den gripne får följa med för provtagning och redogöra för sin framfart, man tar även 2 bilar i beslag. Trafiken börjar rulla igen strax före kl. 21:00 då samtliga bilar har bärgats och platsen har städats upp. Någon av de inblandade personerna har körts med ambulans till sjukhus för vård, oklar status.

00:58 Falkenberg, inbrottsstöld.
Ett vittne ser hur personer tar sig in i ett hus på Södergatan genom att slå sönder en ruta. Polis till plats som kan ganska omgående gripa en person. Enligt vittnet skall det ha varit två personer varför man söker av området extra noga och finner då den andra inbrottstjuven inne i ett hus. Båda gripna personerna får följa med för vidare utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen