Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg samt Jenny Widén.

21.32 Misshandel, Göteborg
Larm om ett större bråk vid Kungsportsplatsen. Ett 20-tal personer uppges slåss med flaskor m.m. När polis kommer till platsen anträffas inga skadade och där är ingen som vill göra någon anmälan.

22.04 Misshandel, Stenungsund
På en campingplats i Tollenäs uppges en man ha blivit knivskuren. Mannen vill inte följa med ambulansen, skador oklart. En förundersökning gällande grov misshandel har inletts. Omständigheterna är för närvarande oklara. Ingen gripen.

23.37 Trafikolycka, Tanum
På länsväg 900 i Svenneby har en personbil kolliderat med en älg. Olyckan har skett i vid avfarten till Amdal. Inga personskador. Älgen sprang till skogs och jägare kallas till platsen.

01.49 Stöld, Borås
Larm om inbrott på ett reningsverk i Sexdrega. Två personer grips i närheten av platsen. För närvarande är det oklart vad som stulits.

02.10 Brand, Stenungsund
Larm om en villabrand i Källsby. Enligt de initiala uppgifterna är det blixten som slagit ner i huset. Inga personskador.

04.43 Rattfylleri, Kungälv
På E6 vid Kungälvsmotet stoppas en personbil som kört vingligt i norrgående riktning. En framdäcket är borta och bilen körs på fälgen. Föraren som somnar när han uppmanas blåsa i polisens sållningsinstrumentet förs till sjukhus för kontroll. Mannen misstänks för rattfylleri och hans körkort omhändertas.

05.48 Rattfylleri, Göteborg
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Rävebergsvägen i Agnesberg misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen