Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 juni 10:54

03 juni 06:13, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.15 polisen har sedan 22.00 igår kväll hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvuddelen utan brottsmisstankar. Två personer har gripits för brott, ingen frihetsberövad av annan anledning.

22.33 flera samtal till polisen från Taberg där någon ska ha skrikit. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt. Det visade sig att två personer, som var kvar på platsen, kunde misstänkas för att ha misshandlat en man i 35-årsåldern. En utredning om misshandel påbörjas och två personer grips på platsen och förs till polisstationen för förhör. De gripna är en kvinna i 40-årsåldern och en man i 50-årsåldern. Senare under natten hävdes gripandet av kvinnan och hon frigavs. Vid 06.30 är den misstänkte mannen fortfarande gripen. Uppdatering 10.53: Den gripne mannen anhölls av åklagare Klas Hellgren kl. 08.45 på sannolika skäl misstänkt för misshandel.

22.44 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Sandgatan i Värnamo. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en parkbänk som någon troligen har antänt. Polisen påbörjade en utredning om skadegörelse utan någon misstänkt.

23.01 SOS-larm om röklukt utomhus i Habo. Visade sig vara en grillplats där elden inte slockant. Inget brott.

00.36 SOS-larm till polisen om röklukt i närheten av Lundgatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en plastmatta som brunnit. Ingen misstanke om brott.

02.58 SOS-larm till polisen om att en bilist ska ha krockat med en älg vid Stenvadet Skillingaryd. Ingen person skadades. Polisen kontaktade en eftersöksjägare som skulle spåra älgen som sprungit vidare efter olyckan.

03.52 Samtal till polisen om att två glasrutor har krossats på en skola på Brinellgatan i Nässjö. Polisen åkte till platsen och påbörjad en utredning om skadegörelse utan någon misstänkt.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen