Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juni 06:43, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har sedan klockan 22 i går kväll hanterat ett 50-tal ärenden. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.


03.49 Brand.
Polis, räddningstjänst och ambulans larmade med anledning av en brand i ett fordon på Fredsgatan i Katrineholm. Tre yngre män hade setts vid fordonet och därefter hade det börjat brinna. Ytterligare en bil skadades i branden. Polisen utreder ärendet som skadegörelse genom brand.

05.55 Grov olovlig körning.
Polisen stoppade ett fordon för kontroll på Torshällavägen i Eskilstuna. Vid kontrollen upptäcktes att föraren, en kvinna i 60-årsåldern, saknade körkort. Kvinnans körkort hade återkallats och hon misstänks därför för grov olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen