Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 juni 07:19

03 juni 06:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötands län har sedan klockan 22 i går kväll hanterat ett 60-tal ärenden. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

01.12 Stöld.
Polisen larmades till en adress i Gamla stan, Motala, med anledning av att två personer setts stjäla en cykel och försökt stjäla flera cyklar. Polisen har varit på platsen och en anmälan om stöld har skrivits.


04.15 Hot.
Polisen fick ett samtal om att en person blivit hotad av en annan person i anslutning till sin bostad i Åtvidabergs kommun. Polis åkte till platsen. Förhör har hållits och platsen har spärrats av i väntan på en brottsplatsundersökning. Polisen kommer att utreda händelsen och en anmälan om misshandel, olaga hot alternativt grovt olaga hot har upprättats.'

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen