Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juni 07:32, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat i länet, ingen person skadades.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:09 Stöld genom inbrott, Stöde, Sundsvall
Polisen kontaktas angående ett inbrott i en företagslokal. Två misstänkta gärningspersoner har setts på platsen. När polisen kommer till platsen finns ingen person kvar där. Någon misstänkt kan inte heller hittas i närområdet.

Det är oklart om något är stulet. Polisen upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

01.19 Grov stöld genom inbrott, Kramfors centrum
Polisen beordras till en butikslokal på grund av ett pågående inbrott, två män har setts på platsen. De har tagit sig in genom en dörr. Gärningsmännen stjäl en större mängd alkohol och när polisen kommer till platsen har de hunnit lämna den. En brottsplatsundersökning har utförts, en anmälan om grov stöld genom inbrott upprättas.

04.30 Stöld genom inbrott, Timrå
Polisen beordras till en skola på Sörberge i Timrå där det har gått ett inbrottslarm. Den okända gärningspersonen har tagit sig in genom ett fönster och tillgripit gods, oklart vad. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning, en anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

 

Polisen efterfrågar iakttagelser:

Har du några tips eller har gjort iakttagelser som kan kopplas till något av dessa inbrott, ring polisen på 114 14. Vid pågående brott, ring 112.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen