Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juni 07:56, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat i länet under natten, ingen person skadades.

23:23 Brand, Umeå centrum, Umeå
Polisen får ett larm om en brinnande träeka i älven i centrala Umeå. Det finns ingen person i båten. Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse samt egenmäktigt förfarande eftersom båten är tillgripen. Båten tas i beslag.

01:54 Drograttfylleri, Ersboda, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Formvägen. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 40-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. Mannen saknar även körkort. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott. Mannen släpps åter på fri fot. Bilen tas i beslag enligt TBL 7 §.

02:49 Stöld, Universitetsområdet, Umeå
Polisen kontaktas angående att alkohol stulits från festivalområdet, de misstänkta gärningspersonerna ska sedan ha setts springa från området. Polisen söker av närområdet men utan att hitta någon som kan knytas till brottet. En anmälan gällande stöld upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen