Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 juni 08:47, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av kvällens och nattens polisverksamhet.

Polisen har utöver nedanståenden ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av händelser från kväll och natt:

21:10 Misshandel, Luleå kommun
Polisen beordras till en adress på en mindre ort i Luleå kommun där en kvinna har blivit misshandlad av en man som hon har en relation till. Kvinnan har skador i ansiktet men enligt de uppgifter som finns nu behövde hon inte åka ambulans till sjukvård. Polisen griper den misstänkte, en man i 30-årsåldern, som misstänks för misshandeln. Han anhålls senare.

00:37 Narkotikabrott, Kiruna
Polisen kontrollerar en adress i Kiruna. En husrannsakan genomförs. Två personer, en kvinna och en man i 30-årsåldern, grips misstänka för narkotikabrott. De anhålls senare.

00:38 Viltolycka, Svappavaara, Kiruna
Polisen kontaktas angående en älg som är på fel sida av viltstängslet på E10 norr om Svappavaara. Älgens bakben är skadade. En jägare avlivar älgen. Olyckan kommer att betraktas som en smitning om ingen förare hör av sig.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen