Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 juni 23:30

03 juni 19:20, Brand, Varberg

Brand på ICA Hajen.

Idag klockan 15:15 utbröt en brand på ICA Hajen i Varberg. Branden kunde relativt snabbt kontrolleras och släckas av rådiga personer i butiken och räddningstjänsten Väst. Tack vare det snabba ingripandet kunde butiken räddas och ingen person kom till skada till följd av brandutvecklingen.

Polisen har inlett en förundersökning om grov mordbrand då det fanns en uppenbar risk för att människors liv och hälsa var i fara och platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Polisen önskar kontakt med dig som varit på eller kring den aktuella platsen, ICA Hajen Monarkvägen 2 i Varberg idag mellan klockan 14 och 16.

Om du varit där eller har andra upplysningar om den aktuella branden som du vill delge Polisen, var god och ring vårt kontaktnummer 114 14, dina uppgifter kommer att vidarebefordras till utredningspersonal.

 

23. 30 Uppdatering:Två st yngre män hämtades under kvällen in till förhör och anhölls därefter av åklagare. De bägge misstänks för grov mordbrand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen