Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 juni 21:49

03 juni 18:40, Mord/dråp, försök, Burlöv

Man skadade efter skottlossning, Arlöv.

En uppringare berättar om skottlossning på Svenshögsvägen och att en man ska vara skadad till följd av detta. Polis skickas till adressen för att säkra platsen så att ambulans kan köra fram för att ta hans om den skadade. Förhör med vittnen påbörjas och platsen spärras av. Övriga omständigheter är inledningsvis oklara.

Uppdatering: Flera vittnesförhör har hållits och platsen är fortfarande avspärrad i väntan på undersökning från en vapenhund samt kriminaltekniker. Två personer som befann sig på platsen har hämtats till förhör men är inte misstänkta för brott. Polis befinner sig på sjukhuset för att säkra spår och om möjligt hålla förhör med den skadade.

Uppdatering: Klockan 21.40 rapporteras kriminalteknikerna vara klara på platsen och avspärrningarna hävs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen