Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 juni 05:16, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt

En intensiv natt beträffande händelser i Regionen. Under natten har c:a 350 händelser hanterats av Regionledningscentralen. Tre personer har gripits misstänkta för brott och 54 personer har omhändertagits med anledning av fylleri och ordningsstörning. De flesta händelser har varit av rutinkaraktär.

KL 21.27 Mjölby. Grov misshandel alt  försök till mord. Man född 71 har misshandlats på ett sätt som gör att brottsrubriceringen är att bedöma som ett grovt brott. Då det finns frihetsberövade personer i ärendet och flera utredningsåtgärder som återstår kan inte mer information i ärendet lämnas förnärvarande. 

20.39 Finspång. Trafikolycka singel, man född 03 allvarligt skadad. Personbil som kört av vägen och ner i vattendrag (Svarttopraån). Bilen kördes av en man född 96 och passageraren, en man född 03 blev kvar under vattnet i c:a 12 minuter.  Fordonet taget i beslag med anledning av allvarlighetsgraden i skadeläget gällande passageraren. Föraren klarade sig undan med lidriga skador. KL 02.35 meddelade sjukvården att den skadade mannen född 03 avlidit till följd av skadorna. Anhöriga är underrättade.

KL 03.54 Norrköping. Olaga affischering då en Nordfrontsflagga hängts upp över E4:an vid avfarten till Norrköping södra. Anmälan och beslag av flaggan.

KL 03.43 Norrköping. Ravefest där arrangören inte sökt tillstånd. På platsen var det c:a 75 deltagare och det misstänks också att alkohol saluförs på platsen. Brott mot ordningslagen och brott mot alkohollagen.

KL 02.59 Jönköping hotell i Jönköping. Misshandel i relation. Inkommande samtal ger att det är ett par som slåss i ett hotellrum, kvinna född 78 har blivit misshandlad av sin make född 65. Gärningsmannen gripen på platsen.
 

KL 01.51 Jönköpings län. Flicka född 06 misstänks ha blivit utsatt för en våldtäkt. Gärningsmannen är gripen och denne är i 20 års åldern. Då ärendet är i ett tidigt och känsligt läge kan inte med information gällande brottet eller platsen lämnas.

 

MIkael Ehne// Vakthavande befäl

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen