Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 30 juni 08:22

30 juni 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Nio personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:32 Misshandel Sundsvall. Polis ser ett bråk i centrala Sundsvall. Patrullen håller förhör med målsägare och vittne samt söker efter misstänkt gärningsman som ej påträffas. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

03:10 Rattfylleri Kramfors. Förare som kontrolleras utanför Kramfors. Han uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri. Bilnycklarna har omhändertagits.

03:29 Trafikbrott Örnsköldsvik. Förare som kontrolleras utanför Örnsköldsvik. Hon delges misstanke om grov olovlig körning.

04:25 Misshandel Sollefteå. Kvinna som ska ha blivit misshandlad av annan kvinna. Polis har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om misshandel.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Uppdatering 08:15 angående sommarfesten Örnsköldsvik

Polisiärt sett har båda kvällarna varit relativt lugn på festivalområdet. Stämningen har varit god, och besökarna har varit glada och skötsamma.

Under de båda kvällarna har tre personer omhändertagits enligt LOB, en under fredagskvällen, och två under lördagskvällen. Totalt har ett tiotal blivit avvisade från festivalområdet.

I övrigt har det varit lite stökigt runt en hamburgerrestaurang i området efter krogstängning, men ingenting allvarligt har inträffat under de båda kvällarna.

Hälsningar

Peder Östman
Gruppchef Norra Ångermanland 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen