30 juni 07:48, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:35 Brand Ragunda.  Klippaggregat på en släpvagn som brunnit i Hammarstrand. Polis har varit på plats. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer att upprättas.

02:57 Misshandel Åre. Två män som ska misshandla en annan man i centrala Åre. Polis beordras till platsen. Flera personer inblandade. Patrullen har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om misshandel. En person omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

04:41 Trafikolycka Krokom. Bil som kört av vägen och voltat på väg 675 vid Olden. Ingen person kvar i bilen med blodspår på platsen. Polis med hund har varit på plats och sökt för att säkerställa att ingen person ligger skadad i skogen. Ingen person påträffad.

I Hammarstrand har två anmälningar om misshandel upprättats under natten. En anmälan om olaga frihetsberövande har också upprättats i Hammarstrand sedan en man stängts in i en bil mot sin vilja.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen