Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 juni 09:06, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Sex personer har omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:07 Knivlagen Piteå. Två män inne på en restaurang i centrala Piteå som beter sig märkligt. Polis beordras till platsen. Två män kontrolleras av patrullen, den ene bär på en kniv som tas i beslag. Han är i nuläget misstänkt för brott mot knivlagen. Båda männen avvisas från platsen.

22:13 Misshandel Piteå. Samtal om pågående misshandel utomhus i Öjebyn. Ska vara två män inblandade. Polis beordras till platsen. Då patrullen anländer har den ene mannen lämnat platsen. Inget sjukvårdsbehov. Patrullen har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om misshandel.

22:46 Olaga hot Boden. En person som ska ha hotat en annan person på ett boende i Boden. Polis har varit på plats och hållit förhör. En anmälan om olaga hot kommer att upprättas.

00:01 Brand Piteå. Fritidshus som brinner i Granholmen. Polis beordras till platsen. Ingen person ska befinna sig i stugan. Oklar brandorsak. En anmälan kommer att upprättas.

00:08 Trafikolycka Älvsbyn. Bil och motorcykel som kolliderat i centrala Älvsbyn. Polis beordras till platsen. Motorcykelföraren omhändertagen av ambulanspersonal och förd till sjukhus. Inga närmare uppgifter om hur olyckan gått till. En anmälan om trafikolycka kommer att upprättas.

03:06 Brand Haparanda. Rökutveckling i en källare i Mattila. Polis beordras till platsen. Inga personskador. Troligen ett fel i ett elskåp, anmälan brand utan misstanke om brott.

04:08 Misshandel Piteå. Man som ska ha misshandlat kvinna i Öjebyn. Polis har varit på plats och hållit förhör. En anmälan om misshandel och skadegörelse har upprättats.

Den saknade mannen i Piteå har ej påträffats. En uppdatering i ärendet kommer senare under förmiddagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen