Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

30 juni 10:00, Försvunnen person, Piteå

Den man som är saknad i Piteå har inte påträffats.

Under gårdagskvällen och natten har polis med hund sökt i området utanför Långträsk tillsammans med fjällräddare. Även personal från Hemvärnet samt FMCK har hjälpt till i sökarbetet. Polisens helikopter har sökt i området under natten fram till klockan 04 när flygtiden tog slut. Inga spår efter den saknade mannen har påträffats i sökområdet. De som arbetat i sökområdet vittnar om en mycket svår terräng att söka i.

Sökarbetet i området fortsätter med full kraft under dagen. Under morgonen påbörjar polis, Hemvärnet och fjällräddare genomsökningar av nya sektorer i sökområdet. Totalt kommer ett 25-tal personer att finnas på plats i området under dagen. Några av fjällräddarna har också hund till hjälp i sökarbetet. Polisens helikopter beräknas ansluta efter lunch.

Polisen är fortsatt intresserad av tips och iakttagelser kring den saknade mannen. Vet du något? Ring 114 14 för att lämna tips.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen