Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 juni 00:10, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet

Natten i länet har börjat lugnt, inga händelser att rapportera.

00:22 Trafikbrott, Mariehem, Umeå

Polis stoppar och kontrollerar en bil där föraren blir bötfälld för att ha använt mobiltelefonen på ett otillåtet sätt under färden.

03:09 Tält i rondell, Hammarängen, Skellefteå

Polis kallas till en rondell i utkanten av Skellefteå med anledning av att någon valt att tälta där. På plats visar sig detta stämma då några ungdomar valt denna annorlunda plats för sitt enmanstält. Polispatrullen förklarar olämpligheten och olycksrisken varpå ungdomarna valde att flytta tältet till en mer lämplig plats.

05:50 Misstänkt rattfylleri, Röbäck, Umeå

Polis genomför en morgonkontroll av trafiken och en förare blåser då positivt i sållningsinstrumentet. Föraren får medföljda till provtagning för att kontrollera om straffbar nivå kan uppmätas  

Sammanfattningsvis har det varit en natt med låg arbetsbelastning i länet

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen