Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 juni 01:27, Motorfordon, stöld, Tierp

20-årig man gripen för bilstöld.

Polis larmades till E4 norr om Tierp på grund av en trafikolycka. När patrullen kom till platsen fanns inte föraren kvar. När man kontaktade bilägaren framkom att bilen var stulen i Hudiksvall under natten. Ett flertal patruller började därför att leta efter föraren. Tjuven spårades med hund och även helikopter användes för att söka. Spårningen pågick under en längre tid, men när man kom in i Tierp blev man tvungna att avbryta spårningen. På väg tillbaka till platsen för olyckan valde dock hundföraren att göra ett nytt försök och i samband med detta anträffades en man som gömde sig i en vägtrumma. Mannen greps misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel och drograttfylleri. Bilen togs in för teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen