Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

00.02 Mellerud, älgolycka
På länsväg 166 vid Liane är det en bilist som kör på en älg. Bilen blir totalförstörd men föraren klarar sig oskadd. Älgen avlider på platsen.

00.19 Trollhättan, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Lantmannavägen med anledning av att en parkerad bil brinner. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

00.52 Göteborg, bilbrand
Vid Axel Dahlströms torg börjar det brinna i två parkerade bilar inne i ett parkeringsgarage. Bilarna blir helt utbrända och det blir skador på garaget. Eventuellt kan även andra bilar i garaget fått skador av branden. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

01.41 Stenungsund, trafikolycka
På E6 strax norr om Stenungsund i norrgående riktning är det en lastbilschaufför som kör i diket. Dessbättre inga personskador.

02.32  Göteborg, inbrott i bil
Vid Drivhusgatan i Krokslätt grips en man under pågående inbrott i en parkerad bil.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen