Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

04 juni 06:14, Inbrott, Stockholm

Ett vittne till ett inbrott observerade en inbrottstjuv som bryter upp en dörr i en källare i Vasastaden. Polispatrull kallades till platsen

Poliserna grep gärningspersonen på bar gärning och kunde se till så att gods lämnades tillbaka till dess rättmätiga ägare. Vissa saker kunde konstateras som saknade varför det finns misstankar om att det finns ytterligare en gärningsperson som således är på fri fot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen