Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 04 juni 13:21

04 juni 06:50, Trafikolycka, Örnsköldsvik

Singelolycka på E4 i höjd med Arnäs.

En personbil kör av vägen på E4. Föraren, som är ensam i bilen, är vaken och kontaktbar men klagar på ryggsmärta. Han förs med ambulans till sjukhus.

Framkomligheten på vägen är något begränsad under den tid räddningstjänsten arbetar på plats. Bilen ska bärgas från platsen.

Uppdatering 13:19: Föraren blåste negativt i polisens sållningsinstrument och var med andra ord inte påverkad av alkohol. Misstanke uppstod i stället att han var påverkad av narkotika i samband med trafikolyckan. Provtagning utförs.

Mannen misstänks för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk. Hans bil var också försedd med dubbdäck under otillåten tid.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen