Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 juni 07:12, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat under natten. Ingen person skadades.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:01 Trafikkontroll, Södra vägen, Härnösand
Polisen upprättar en trafikkontroll. 18 förare får blåsa i sållningsinstrumentet och alla är nyktra.

02:44 Narkotikabrott, Sundsvall
Polisen beordras till Centralstation i Inre hamnen där en påverkad man befinner sig. Polisen omhändertar mannen, som är i 35-årsåldern, enligt LOB - lagen om omhändertagande av berusade personer. Misstanke uppstår också om att han är påverkad av narkotika. Han provtas och en anmälan om ringa narkotikabrott upprättas.

03:03 Drograttfylleri, Timrå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Hon tas med för provtagning. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott, eget bruk, samt grov olovlig körning.

I bilen finns också en minderårig passagerare som får genomgå kroppsbesiktning på grund av misstanke om narkotikabrott. Personen överlämnas till vårdnadshavare.

03:05 Grov olovlig körning, Timrå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man i 45-årsåldern, kör bil trots att hans körkort är återkallat. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen