Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 juni 08:05, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:53 Försök till våldtäkt, Östersund
En kvinna i 40-årsåldern anmäler att hon har blivit överfallen utomhus i centrala Östersund sent under måndagskvällen. När polisen kommer till platsen och hör kvinnan framkommer det omständigheter som tyder på att det kan röra sig om ett försök till våldtäkt.

Polisen har vidtagit initiala utredningsåtgärder och en anmälan är upprättad. I nuläget är ingen person gripen misstänkt för brottet, men utredningen fortsätter.

01:54 Skadegörelse, Östersund
Polisen kontaktas angående några ungdomar som setts sparka sönder en busskur på Kyrkgatan i Östersund. Ungdomarna lämnade sedan platsen. När polisen kommer dit är två av busskurens totalt tre väggar trasiga. Polisen tar upp en anmälan om skadegörelse. I nuläget finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen