Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 04 juni 13:18

04 juni 09:35, Farligt föremål, misstänkt, Malmö

Upphittad väska på Södergatan i Malmö.

Under morgonen har en väska hittats på en bänk på Södergatan i Malmö. Polis är på plats för att säkerställa att väskan inte innehåller några farliga föremål. Skomakargatan är avspärrad från Lilla torg och Södergatan är avspärrad från Åhléns. Inga hot är kända av polisen sen tidigare. Det nationella bombskyddet är på plats och kan i nuläget inte avgöra om det finns något farligt i väskan. Vi har nu utökat vår avspärrning och eventuellt kan det bli tal om att utrymma fastigheter.

12:02 Föremålet är nu säkrat och avspärrningarna hävs på platsen, föremålet bedöms inte vara farligt.

13:15 Anmälan på olaga hot mot grupp kommer att skrivas av polisen. Det ofarliga föremålet var konstruerat på ett sådant sätt att det med lätthet kunde uppfattas som farligt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen