Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

04 juni 09:46, Trafikkontroll, Umeå

Yrkerstrafikanter körde för fort på Ålidhem.

Polisen har under förmiddagen kontrollerat hastigheten på Studentvägen på Ålidhem i Umeå där hastighetsbegränsningen är 50 kilometer i timmen.

Patrullen utfärdade tre ordningsbot (böter) för hastighetsöverträdelser och samtliga var till yrkestrafikanter, taxichaufförer.

"Yrkestrafikanter ska föregå med gott exempel och vara ett föredöme i trafiken", kommenterar poliserna som har utfört kontrollen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen