Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 04 juni 10:38

04 juni 10:04, Trafikbrott, Kristinehamn

Olovlig körning på Rv26 vid Nässundet norr om Kristinehamn.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil vid Nässundet mellan Kristinehamn och Storfors. Det visade sig att mannen, född -85, som körde bilen saknar körkort. Han är nu misstänkt för olovlig körning.

UPPDATERING: Kontrollen skedde i samband med en upprättad trafikkontroll där sammanlagt 43 förare kontrollerades. De övriga 42 förarna visade sig vara nyktra ochskötsamma i trafiken i övrigt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen