Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 juni 17:37, Rattfylleri, Flen

Kvinna misstänkt för drograttfylleri efter bensinsmitning.

15.14 Polisen kontaktades om en bilist som hade tankat utan att betala, och lämnat en bensinstation i Flen. Personal följde efter i egen bil och kunde dirigera polisen till rätt plats.

15.40 Polis stoppade bilen på riksväg 55/57 vid Sköldinge. Två kvinnor satt i bilen, båda visade tecken på att vara narkotikapåverkade. Föraren blev misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott, samt grov olovlig körning, och den andra för ringa narkotikabrott. De är i 45- respektive 55-årsåldern.

Den äldre kvinnan körde bilen. Hon är även misstänkt för ringa stöld för bensinsmitningen. Polisen beslagtog bilnycklarna tillfälligt för att förhindra fortsatt brottslighet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen