Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

04 juni 20:31, Trafikbrott, Sävsjö

Larm om bilist som vinglade över vägen.

19.25 Polisen larmades om en bilist som vinglade över vägbanan och flera gånger varit nära att köra i diket, och varit över i fel körriktning. Det var på länsväg 127 mellan Vrigstad och Sävsjö, i riktning mot Sävsjö. Inringaren kunde lotsa polisen till rätt plats.

19.51 Polisen hade fått stopp på bilisten. Det var nära avfallsanläggningen i Vetlanda. Bilen kördes av en kvinna i 35-årsåldern. Hon var nykter men ska ha pratat i mobiltelefon under körningen. Hon fick en ordningsbot på 1500 kronor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen