Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 juni 23:40

04 juni 20:36, Mord/dråp, försök, Eskilstuna

Man föll från lägenhet.

18.59 Polisen fick larm om att en man hade fallit ut från en lägenhet på tredje våningen. Det var i Lagersberg, Eskilstuna. Mannen kunde resa på sig efter fallet.

19.05 Polis på plats.

19.40 Den drabbade mannen är i 20-årsåldern. Han fördes till sjukhus med ambulans, vaken och talbar. Det är oklart vad som har hänt. Flera personer har förts till polisstationen för förhör. En av dem är en kvinna i 40-årsåldern. Hon har gripits, brottsrubriceringen är just nu försök till mord. De andra som ska höras är en man i samma ålder och två kvinnor i övre tonåren. Samtliga ska ha befunnit sig i den aktuella lägenheten.

Uppdatering kl. 23:35

Den kvinna som greps misstänkt för försök till mord försattes på fri fot strax efter kl. 23:00 på tisdagskvällen.

Hon är inte längre misstänkt i ärendet sedan det framkommit att mannen som ramlat från lägenheten inte blivit utsatt för våld och att fallet var en olyckshändelse. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen