Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 juni 07:08

05 juni 01:25, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:23 Misshandel, Domsjö Örnsköldsvik

En man i 50-årsåldern ringde polisen och sa att han blivit misshandlad med tillhygge. Polis och ambulans åkte till platsen. Väl på plats visade det sig att mannen inte var allvarligt skadad. Patrullen höll förhör med mannen som var misstänkt narkotikapåverkad. Brottet ska ha skett utomhus, ingen person är frihetsberövad. Patrullen skrev anmälan gällande misshandel, samt anmälan narkotikabrott eget bruk på mannen.

Övrigt (av kommunikatör Liv Fahlén)

Under natten har polisen haft tre nykterhetskontroller i länet. De har genomförts på riksväg 90 i Bollstabruk, på E4 i höjd med Ullånger och på Nybrogatan i Härnösand. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

En person har omhändertagits för fylleri. Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen