Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 juni 04:03, Inbrott, Malmö

Villainbrott, Rosengård.

Polisen larmas till Ligustergatan med anledning av ett misstänkt villainbrott. Ett okänt antal gärningsmän ska ha tagit sig in i villan, i nuläget är det okänt om något tillgripits. Den boende, som är en kvinna i 70-årsåldern, uppger att hon ska ha blivit slagen med någon form av tillhygge och förs med ambulans till sjukhus för vård. Polisen sökte av området, bland annat med hundpatrull, men ingen person är gripen eller misstänkt i nuläget. Under morgonen kommer tekniker att genomföra en teknisk undersökning av brottsplatsen och förhör kommer att hållas med målsäganden.

Har du sett eller hört något vid inbrottet? Polisen tar tacksamt emot tips från allmänheten på 114 14 eller via tipsformuläret i länken nedan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen