Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 05 juni 11:19

05 juni 06:00, Mord/dråp, Vallentuna

En person är påträffad avliden i en bostad i Vallentuna efter att sjukvården larmats om ett sjukdomsfall, s.k. Salsa-larm.

Då det finns oklara omständigheter kring dödsfallet har en förundersökning om mord alternativt dråp inletts och tekniker är kallade till platsen.

Personen som är påträffad avliden är initalt inte identifierad.

Uppdatering klockan 11:15

Tekniker är på plats och har påbörjat undersökning. Utredningsarbetet pågår intensivt för att skapa en bild av vad som hänt bl.a. med förhör av personer som kan ha uppgifter att lämna.

Tills vidare kvarstår brottsrubriceringen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen