Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 juni 07:07

05 juni 07:04, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Två personer har gripits men inga övriga har frihetsberövats.

04.11 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Björkhultsvägen i Eskilstuna. Det visade sig vara en bil som brann och branden hade även spridit sig till ytterligare en bil. Framme på platsen fick polisen uppgifter som tydde på att branden kunde vara anlagd.

I anslutning till den brinnande bilen anträffades brända kläder som polisen undersökte. Med ledning av föremål som anträffades i kläderna gjorde polisen en kontroll av en bostadsadress och där anträffades två personer som kunde misstänkas för bilbranden. Polisen grep båda dessa personer, som båda är män i 25-årsåldern. En av männen var brännskadad varför polisen tillkallade ambulans som förde mannen till sjukhus. Båda männen är misstänkta för grov skadegörelse.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen