Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 juni 06:29, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson samt Anna Göransson.

01.29 Göteborg, trafikbrott.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Långedragsvägen. Föraren saknar körkort, visar tecken på drogpåverkan och i samband med kontrollen hittar man även en kniv som tas i beslag. Då mannen tidigare har varit rapporterad för samma sak tar man även bilen i beslag enligt Trafikbrottslagen.

02.03 Göteborg, personrån.
En man i 55 års åldern blir nedslagen och rånad på sin mobiltelefon i Brunnsparken varför polis och ambulans larmas till platsen. Mannen ligger på marken när patrullen kommer fram och han berättar att rånaren sprang i riktning mot Centralstationen. Man söker av i närområdet men utan resultat. Ambulansen tar med sig mannen till sjukhus för att plåstra om sin skadade läpp.

02.47 Göteborg, skadegörelse.
Vittnen hör av sig om en aggressiv man intill Vasaplatsen varför polis larmas dit. Han har även slitit ner något föremål som satt fast på en vägg och sparkat på detta. Mannen omhändertas och får sova ruset av sig på stationen. Mannen kan även misstänkas för narkotikabrott eget bruk.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen