Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 juni 07:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.48 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.10 polisen fick samtal om att personer fanns inne på ett företagsområde i Smålandsstenar och slangade bränsle. Det visade sig att några personer hade slangat ca 50 liter bänsle men blivit avbrutna och lämnat platsen. Polisen har påbörjat en utredning om stöld och även tagit några föremål i beslag för undersökning.

04.02 samtal till polisen om att en viltolycka inträffat på länsväg 975 i Järsnäs. En bilist hade krockat med en älg vilket enbart lett till materialla skador. Älgen skadades också men sprang till skogs. Eftersöksjägare åkte till platsen och spårade.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen