Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 juni 11:03, Stöld/inbrott, Finspång

Flera inbrott i stall under natten mot onsdagen.

Under onsdagsmorgonen har tre stall i Grytgöl i Finspångs kommun anmält att de utsatts för sadelstölder under natten. Totalt saknas det uppåt 20 sadlar och värdet uppskattas till flera hundra tusen kronor. Under dagen kommer polisens tekniker att genomföra en brottsplatsundersökning för att söka efter spår från gärningspersonerna.

Det finns i nuläget ingen misstänkt för stölderna. Polisen vädjar till allmänheten att inkomma med uppgifter som kan vara intressanta för utredningen. Tipsa polisen via telefon 114 14 eller via polisens tipsformulär där du även kan bifoga bilder direkt från din telefon. Vid pågående brott ska du alltid ringa 112.

Frågor från media besvaras av presstalesperson Åsa Willsund 010-56 65973.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen