Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 06 juni 11:21

05 juni 20:21, Räddningsinsats, Valdemarsvik

Polis och räddningstjänst på plats vid sjön Yxningen.

Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats vid sjön Yxningen, strax utanför Gusum. En inringare hade vid 19.30-tiden sett en person gå ner till sjön för att bada, men därefter tappat visuell kontakt och inte sett personen komma upp ur vattnet igen. Det är i nuläget oklart vad som har hänt.

Uppdatering:

Insatsen har avslutats vid midnatt. Efter sökande med dykare, helikopter och hundar mm bedöms det inte finnas någon person i närområdet som är i behov av hjälp.

Uppdatering 6/6:

Personen som eftersöktes i går har i dag observerats på en cykel, vilket innebär att ärendet är helt avslutat för polisens del. Det finns inget behov av ytterligare tips till Polisen om var personen befinner sig.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen