Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 juni 13:35

06 juni 00:21, Mord/dråp, Malmö

Skottlossning centrala Malmö. En person förd till sjukhus. Utredningsarbetet pågår. I nuläget ingen frihetsberövad.

UPPDATERING: Den skjutne är en man i 30-årsåldern. Han har blivit skjuten med flera skott utomhus, utanför ett parkeringsgarage. I samband med skottlossningen ska flera bilar ha lämnat platsen och polisen är mycket intresserad av vittnesuppgifter i samband med detta. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet. Polisens arbete i ärendet fortsätter under dagen.

Den skjutne mannens skadeläge är kritiskt.

UPPDATERING: Mannen är avliden. Anhöriga är underrättade. Förundersökning om mord/dråp pågår. Polisen arbetar bland annat med dörrknackning i området.

UPPDATERING: Polisen är intresserade av att komma i kontakt med allmänhet som har befunnit sig på Kapellgatan eller vid S:t Johannes kyrka vid 23.45-00.30 och gjort iakttagelser av personer som uppträtt misstänksamt eller av fordon som föranlett intresse.

Polisen, som arbetat med trygghetsskapande insatser i området sedan tidigare, kommer att stärka upp dessa med extra resurser. Mer information om polisens trygghetsskapande arbete i området ges av Andy Roberts, chef på lokalpolisområde Malmö norr. Andy Roberts nås på 0733-483328.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen