Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 juni 07:43

06 juni 00:38, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet

00:43 Lugnt i länet. 

Polispatruller i länet har hittills kontrollerat ordningen på några ungdomsfester och även genomfört en krogkontroll. 

01:01 Trafikbrott, hastighetsöverträdelse, Rv 97, Luleå

Polis uppmärksammar en bil som kör för fort. Vid kontroll uppmäts 130 km/h på väg där tillåten hastighet är 90 km/h. Patrullen omhändertar förarens körkort och skriver en ordningsbot på 4000 kr.

01:14 Skadegörelse, centrala Luleå

Polis kallas till en restaurang i centrala Luleå då en man har slagit sönder en ruta. Mannen har sedan lämnat platsen och patrullen lyckas inte hitta honom. Patrullen skriver en anmälan på skadegörelse.

04:20 Brand, Piteå (av kommunikatör Liv Fahlén)

Brandlarm inkommer från ett flerfamiljshus på Prästgårdsgatan. Det rör sig om en torrkokning i en lägenhet. Patrullen upprättar en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

06:14 Trafikkontroll, Kiruna

Polisen har haft en trafikkontroll på E10 i Lombolo. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning. Under vecka 23 genomför polisen en nationell trafikvecka med fokus på nykterhet. Huvudsyfte med trafikveckan är att uppmärksamma vikten av att köra nykter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen