Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

06 juni 02:09, Misshandel, Västerås

Misshandel på restaurang i Västerås

En kvinna i 25-årsåldern misshandlades inne vid en toalett på en restaurang i centrala Västerås av en annan kvinna. I samband med händelsen ska den 25-åriga kvinnan ha slagit tillbaka och då fått ett ölglas i huvudet av en tredje kvinna.

Två kvinnor i 30-årsåldern är nu misstänkta i ärendet som på grund av deras berusning även fick omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. En kniv anträffades på en av kvinnorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen