Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 juni 07:12

06 juni 04:32, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

00:29 Trafikkontroll, Härnösand (av kommunikatör Liv Fahlén)
Polisen har haft en nykterhetskontroll på Nybrogatan. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning. Under vecka 23 genomför polisen en nationell trafikvecka med fokus på nykterhet. Huvudsyfte med trafikveckan är att uppmärksamma vikten av att köra nykter.

00:38 Brand, Ungdomshem Sollefteå.
Polis och räddningstjänst kallades till en brand på ett ungdomshem i Sollefteå. Branden hade startat i ett rum hos en boende på ungdomshemmet. Ingen person har kommit till skada, en person som är boende på ungdomshemmet är misstänkt för mordbrand. Platsen är avspärrad för en teknisk undersökning.

00:59 Skadegörelse, centrala Örnsköldsvik
Okänd gärningsman har krossat två rutor till en föreningslokal i centrala Örnsköldsvik. Vid tillfället var lokalen tom, företrädare till föreningen kom till platsen. Oklart om någon varit inne i lokalen, patrullen skrev anmälan gällande skadegörelse.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan. Polisen har även utfärdat böter till en man i Härnösand för offentligt urinering.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen