Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Anna Göransson.

22.38 Halmstad, brand
På Grötviksvägen vid wakeboardsparken har det börjat brinna i en container. Räddningstjänsten släcker och det visar sig att någon kastat en engångsgrill i containern. Polisen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

23.32 Kungsbacka, narkotikabrott
I centrala Kungsbacka kontrolleras en ung kille av polisen. Han visar tydliga tecken på narkotikapåverkan och får följa med för provtagning. Han rapporteras för eget bruk av narkotika.

03.44 Varberg, olaga hot
En man i 20-årsåldern grips efter att ha hotat en jämnårig man på Drottning Blankas plats. Han ska ha krossat fönster till en lägenhet och skrikit hot mot mannen. Efter en stund lämnar han platsen men grips av polis i närheten. Polisen skriver en anmälan om olaga hot samt skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen