Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

06 juni 07:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat drygt 50 ärenden mellan kl 22 och 06. Två har gripits, se notis nedan, och tre har omhändertagits på grund av fylleri.

23.29 Polis fick syn på en misstänkt man i Skiftinge centrum i Eskilstuna. Mannen hade ett par timmar tidigare under kvällen nästan ha kört på en polis efter att man hade försökt stoppa honom för kontroll. När mannen anträffades så greps han, misstänkt för försök till grov misshandel, grov vårdslöshet i trafik, narkotikabrott och ej iakttagit polismans tecken.

02.03 Det kom larm om bråk och misshandel på torget i Trosa. En man i 20-årsåldern ska ha blivit slagen i ansiktet. En jämnårig man anträffades i närheten och greps. Han är misstänkt för misshandel, olaga hot och narkotikabrott.

Utöver ärendena ovan har polisen hanterat ett flertal viltolyckor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen