Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 06 juni 14:15

06 juni 09:15, Rån övrigt, Boden

Man gripen misstänkt för rån i motvärnsfallet.

Polis beordras till en livsmedelsbutik i Sanden där en man tagit varor från en livsmedelsbutik. Enligt initiala uppgifter har mannen puttat en ur personalen när personen försökte ingripa.

När polis anländer är det lugnt på platsen. Mannen, som är i 40-årsåldern, grips misstänkt för rån i motvärnsfallet. Han kommer att förhöras, därefter fattar åklagare beslut om mannen ska anhållas.

Uppdatering 14:15
Mannen anhölls av åklagare efter förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen